Lasikaiteet - Hintaremontille.fi

Lisätietoja lasikaiteista

Pyydä tarjouksia

Hinta

Hinta

Lasikaiteiden hinta määräytyy pääasiassa lasitettavan kaiteen pituuden ja kulmien määrän perusteella. Muita hintaan vaikuttavia tekijöitä ovat mm. paksuus.

Muistathan myös tehdä kotitalousvähennyksen lasikaiteiden työn osuudesta, koska säästät siten selvää rahaa! Kotitalousvähennyksen saat myös vapaa-ajan asunnollesi, joten se kannattaa hyödyntää.

 

Lasikaiteiden tarkoitus

Lasikaiteet toimii yleisimmin hyvänä tuulensuojana ja lisäksi tuo mukavasti turvaa esimerkiksi pienten lasten putoamisilta, tai muuten vain kauniina somisteena asunnossa.

Lasikaiteet tuo kodin ulkoasuun juuri sen viimeisen silauksen ulkotiloihin ja tietenkin myös vastaavasti sisätiloihin. Verhousmateriaaleista voit valita satojen vaihtoehtojen joukosta itsellesi mieluisan ja varmistaa näin kaiken sopivan sisustukseesi ja talon ulkoasuun.

 

Omakotitaloon, rivitaloon, vai kerrostaloon?

Kaiteita voidaan käyttää kaikissa asunnoissa riippumatta siitä onko kyseessä omakotitalo, rivitalo, mökki, toimisto, tai kerrostalon asunto. Portaikoissa, parvekkeilla ja vastaavissa korkeissa tiloissa kaiteet ovat lähes välttämätön lisä tuomaan lisää turvallisuutta. Samalla somistat asuntoasi.

Lasi on yleisesti turvallinen ja helppohoitoinen materiaali, joka kestää vettä ja muita Suomen kelejä kiitettävällä tavalla. Voit käyttää lasikaiteita näiden ominaisuuksien ansiosta myös kosteisiin tiloihin, kuten kylpyhuoneeseen ja saunatiloihin.

 

Uuteen, vai saneerattavaan kohteeseen?

Lasikaiteen voit lisätä asuntoosi myös saneerauksen yhteydessä ja näin päivittää asuntoasi mukavalla tavalla.

 

Tolpallinen, vai tolpaton?

Tolpallinen lasikaide toimii useissa kohteissa mukavasti tilanjakajana. Mikäli tämä on valintasi, niin voit myös useimmilta toimittajilta tehdä enemmän värivalintoja.

Tolpaton lasikaide tuo vähemmän näköesteitä ja on myös helppo pitää puhtaana tasaisen pintansa ansiosta.

 

Täytä alle tiedot ja saat minuutissa hintatiedot useilta kumppaneiltamme sähköpostiisi!

Hintatietojen tilaaminen ei velvoita ostamaan, vaan näin pääset tutustumaan suoraan tarjouksiin sekä toimittajiin ja saat tukea päätöksillesi.

Selvitä ennen kilpailuttamista

1. Kaiteen pituus

Selvitä lasikaiteen pituus noin 10 cm tarkkuudella

2. Kulmien määrä

Selvitä kaiteessa olevien kulmien määrä

3. Muut yksityiskohdat

Listaa mahdolliset yksityiskohtaiset toiveet, jotka vaikuttavat kaiteen asennukseen ja valintaan