Terassilasitus - Hintaremontille.fi

Lisätietoja terassin lasittamisesta

Pyydä tarjouksia

Hinta

Terassilasituksen hinta määräytyy muun muassa lasitettavan terassin pituuden, korkeuden ja kulmien määrän perusteella. Muita hintaan vaikuttavia tekijöitä ovat liukuovien tyyli (puitteettomat vai kehykselliset) sekä lukittavien ovien määrä.

Muistathan myös, että kun saat terassilasituksen työn osuudesta kotitalousvähennyksen, säästät selvää rahaa! Kotitalousvähennyksen saat myös vapaa-ajan asunnolle tehtävään lasitukseen.

Urakan sisältö

Tyypillinen terassilasituksen toteutus käynnistyy suunnittelulla ja tarvekartoituksella. Samassa yhteydessä selvitetään myös, vaatiiko terassin lasittaminen erillistä lupaa kunnalta – useimmiten tämä ei ole tarpeen tai pelkkä ilmoitus riittää.

Kun lasielementit ja muut tarvikkeet on toimitettu työmaalle, suoritetaan asennus yhdessä sovittuna ajankohtana ammattitaitoisen asennustiimin toimesta. Asennuksessa kestää pienemmissä terasseissa päivän, suuremmissa kokonaisuuksissa hieman pidempään. Asennuksen valmistuttua työmaalla tehdään loppusiivous ja purku- sekä muut jätteet kuljetetaan pois.

Lopuksi suoritetaan lopputarkastus, jossa varmistetaan, että molemmat osapuolet ovat tyytyväisiä lopputulokseen.

Lasituksen kestävyys

Laadukkaasti suunniteltu ja toteutettu terassilasitus kestää pitkään ja nostaa paitsi asumismukavuutta, myös asunnon arvoa! Kumppanimme myöntävät tyypillisesti toteutukselleen takuun, jonka pituudessa ja laajuudessa on jonkin verran eroja kumppanikohtaisesti.

Selvitä ennen kilpailuttamista

1. Terassin pituus

Selvitä lasitettavan osuuden pituus noin 10 cm tarkkuudella sekä siihen mahdollisesti tarvittavien kulmien määrä.

2. Terassin korkeus

Selvitä tarvittavan lasituksen korkeus noin 10 cm tarkkuudella.

3. Yksityiskohdat

Haluatko kehykselliset vai puitteettomat liukuovet? Montako lukittavaa ovea haluat?